torsdag den 20. marts 2014

Koteletter i fad - Thai style


Koteletter i fad - Thai style (2 pers):
2 svinekoteletter
150 g ananas i tern - fx fra dåse
1 lille rød chili, finthakket
50 g mandler, grofthakket
½ spidskål i tynde strimler
2 spsk. fiskesauce
2 cm ingefær, skrællet og finthakket

Tænd ovnen på 200 grader.
Brun koteletterne af på en pande med lidt olie. Læg dem herefter i et ildfast fad og sæt fadet i ovnen i cirka 15 minutter.
På den samme pande tilsættes lidt olie og der skrues helt op for blusset.
Kom ananas, chili og mandler på. Vend og tilsæt spidskål. Sauter det kort og tilsæt fiskesauce samt ingefær.
Tag koteletterne ud og hæld grøntsagsblandingen over kødet. Sæt det tilbage i ovnen i 4 minutter.


Opskriften er lavet med inspiration fra GO KUR 2014, uge 3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lad mig vide hvad du synes. Jeg sætter altid pris på en kommentar